Beste muzikanten en muziekliefhebbers. In 2020 gaat FoxFarm Live van start! Samen met een aantal enthousiaste mensen gaan we er een veelzijdig en mooi muzikaal jaar van maken! Onder de naam FoxFarm Live gaan we verschillende events organiseren, denk hierbij aan: jamsessies, concerten, try-outs, festivals, master classes, zomeravondconcerten, workshops, etc. We gaan proberen om een zo breed mogelijk muzikaal programma neer te zetten, van Rock naar Jazz en alles wat ertussen zit. En dit alles gaat plaatsvinden op Cultuur- en Buurtcentrum FoxFarm, Reeshof/Koolhoven.

De mogelijkheid tot repeteren en toegang tot een oefenruimte blijft ook gewoon bestaan.

Heb je zin om mee te helpen/organiseren of heb je zelf ideeën die je zou willen opzetten binnen FoxFarm Live, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, je bent welkom! Hoe meer enthousiaste mensen, des te meer mooie events we kunnen neerzetten.

Wij hebben er zin in, hopelijk jij ook!

De beste muzikale wensen voor 2020 namens het FoxFarm Live team.