Cultuur- en Buurtcentrum FoxFarm is niet alleen podium maar zoveel meer, daarom neemt FoxFarm ook deel aan de eerste editie van de Stadsbosdag.
ZONDAG IN HET STADSBOS
Voor veel Tilburgers zijn delen van Stadsbos013 nog onontdekt. Om meer Tilburgers te laten kennismaken met het gebied en alles wat er te doen is, organiseert Stadsbos013 op 22 mei de Stadsbosdag. Het thema is: ZONdag in het Stadsbos. De zon geeft ritme aan onze dag en aan de natuur. Tijdens de Stadsbosdag zijn daar een aantal natuuractiviteiten op afgestemd, zoals de vogelwandeling in de vroege ochtend en de insecten op het doek bij schemer in de avond. De rest van het diverse programma vindt hoofdzakelijk plaats tussen 10.00 en 16.00 uur.
AANMELDEN VOOR ACTIVITEITEN
Wil je meedoen aan één of meerdere activiteiten tijdens de Stadsbosdag? Wees welkom! Er zijn activiteiten op vrije inloop en activiteiten waarvoor je je uiterlijk 20 mei moet aanmelden. Dit staat per programmaonderdeel op de website aangegeven. Kijk hier dus goed naar, zodat je op de dag zelf niet misgrijpt.